En första uppgift !

Jag har ju aldrig bloggat med elever tidigare men jag räknar med att ni ska klara uppgiften på två lektionspass (tidsplanen är flexibel, jag har extrauppgift för de som behöver det). Ni ska med andra ord vara klara på tisdag den 22mars. Läxan till fredagen blir att kolla filmer och resurser som era klasskamrater publicerat. Fredagens lektion ägnas bland annat åt att se filmer och resurser tillsammans.

1.Ni ska förs av allt lära er att logga in på bloggen. Inlogningsuppgifterna ligger i facebookgruppen.

2. Ni ska nu leta reda på och välja ut en bra youtube film eller en resurssida som handlar om genetik. När ni valt film/resurs ska ni publicera filmen i kategorin genetik samt skriva ett inlägg där ni motiverar varför ni valt just den och berättar vad filmen/resursen lärt er. För att ni ska vara lätta att söka på och för att jag ska kunna bedöma ert arbete ska ni lägga in era förnamn som etikett i bloggen.

3. Nu är det dags att titta på och ge respons på inläggen som eleven som står före och  eleven som står efter dig i klasslistans gjort. Du får så klart kommentera och titta på flera inlägg. Avsluta inlägget med en fråga till de som publicerat.

4. Skriv ett meddelande till mig på facebook eller skriv ett inlägg i bloggen där du utvärderar, berättar hur det gick, vad du tyckte om uppgiften samt ger mig förbättringsförslag. Du ska också skriva en fråga på ert inlägg som jag ska sammanställa till en frågesport.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s